Beoordelingen van Brasserie Julia Almere

Recente recensies van Brasserie Julia Almere

5 sterren na 42 reviews

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, ook nu weer Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord geweldig lekker en zeker aan te bevelen. Ik had 2 x de zuurkool met gekonfijte eend. Precies op tijd bezorgd. Ik kijk nu al uit naar het paasmenu.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker het eten van Julia. Ze beheersen de basis kooktechniek en dat proef je.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

"Goede wijn behoeft geen krans". Dank jullie wel en tot de volgende keer.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van de gebruikelijke Brasserie Julia kwaliteit. Hopelijk kunnen we ook weer snel genieten van het terras en restaurant. TOP

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten! Makkelijk besteld en eenvoudig opgehaald. Was weer fantastisch bereid.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

het eten was voortreffelijk! Vooral de proeverij als voorgerecht met de heerlijke broodjes erbij. Wel jammer dat de seizoensgroenten niet bij het hoofdgerecht aanwezig waren. Maar de chocoladetaart als dessert maakte dat weer helemaal goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Goed verzorgd.!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten!! Wat een heerlijk eten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg genoten van onze bestelling: Gekonfijte eendenbout en de Coq au vin. Alle twee heerlijk en ik kan beide gerechten van harte aanbevelen. We hebben zitten smullen. Goede service.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, tip gekregen van mijn buurman. Wat een verrassing! Heerlijke zuurkool met gekonfijte eendenbout die zo mals was en goed gekruid. Ik beveel brasserie Julia zeker aan, goede kwaliteit heerlijk eten, bestelling was precies op tijd en heel netjes verpakt en verzorgd. Als ik een cijfer had mogen geven zeg ik een dikke 9,5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zeebaars was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond voor het eerst besteld bij Julia’s. Het eten was erg lekker. De eend viel zo van het bot. Ga hier zeker vaker bestellen

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokeball was een stuk kleiner dan de vorige keer. De vissoep was heeel erg zout. Overal viel de bestelling erg tegen en niet voor herhaling vatbaar

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Kip met rodewijnsaus, groente en aardappelgratin. Erg lekker. Prima op tijd...en lekker warm bij aankomst.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het werd exact op tijd vriendelijk bezorgd. Veel sterkte en houd moed!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig geïnformeerd over levering due 10 minuten later was Het eten was heerlijk en goed op temperatuur.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als gewoonlijk weer heerlijk. Nu maar hopen dat we snel weer bij jullie kunnen komen eten.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de gekonfijte eendenbout. Perfecto

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk gegeten!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch eten en hoeveelheid ruim voldoende. Alles topkwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over onze maaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelf afgehaald en alles is warm overgekomen. Het was heerlijk en de vissoep was werelds. Ook de pino griccio ban Julia was een mooie aanvulling op de maaltijd.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten (hazepeper) en keurig op tijd geleverd.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals van ouds. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben héérlijk gegeten! Wat een service. Makkelijk te bestellen en op de afgesproken tijd klaar. Het was ook perfect ingepakt zodat het goed warm bleef. Julia onze complimenten voor jullie allemaal!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrukkelijk gegeten, echt meer dan lekker. Smakelijke Vis hors-d'hoevre, malse gekonfijte eendenbout en Coq au vin met een heerlijke (wijn)saus. Echt super gegeten, zeker aan te bevelen. Kaarsje erbij lekkere wijntjes en het is helemaal top!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik de bestelling liet bezorgen. Het was perfect verzorgd en net zo lekker als in het restaurant. Ik hoop dat in de toekomst ook de tong op het menu komt te staan maar de kreeft als voorgerecht was ook heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te gestellen via de site Op tijd bezorgd Maar voor al heeeeeel lekker Aanrader!!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed👍

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd en heerlijk! Complimenten!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de lockdown hebben wij de sfeer van Brasserie Julia thuis kunnen creëren. Het eten was heerlijk en de bezorging "smack on time". Bedankt!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijk voorgerecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zalige gerechten, alles mooi op smaak en ruim voldoende. Wij hebben genoten van de hazenpeper, eendebout, Steak tartaar en de bouillabaisse. Zelf afgehaald en naar stad gereden. Het was nog bloedheet zelfs. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed op smaak en is warm overgekomen. Heerlijk en net even anders.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating